top of page

DIENSTEN

Advies

Cloud, Netwerken, Servers, Desktop, Laptop, Tablet, Smartphone, IP, LAN, WAN, Firewall... Soms zie je door de bomen het bos niet meer, een uitspraak die in de ICT-wereld zeker geen uitzondering is. 

Cloudoplossingen

Uw eigen mailserver in de cloud? Bestanden in de cloud? Uw complete desktop en netwerk in de cloud? Er bestaan veel mogelijkheden waarbij Psystems u kan begeleiden naar de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Implementatie

U kunt bij Psystems terecht voor de installatie en configuratie van al uw hard & software, servers, desktops, netwerk infrastructuur, printers, tablets, smartphones, wifi netwerken en IP camerasystemen.

Please reload

Verkoop

U kunt bij Psystems terecht voor de aankoop van diverse hard en software.

Netwerkbeheer

Het beheren van een computernetwerk en de nodige infrastructuur kan een complexe en tijdrovende job zijn. Het spreekt vanzelf dat u zich liever bezighoudt met uw corebusiness. U kunt daarvoor op Psystems rekenen om alles up en running te houden door middel van geavanceerde monitoring, remote en onsite support.

Cameraoplossingen

Betaalbare cameraoplossingen met netwerkintegratie, bekijk alles op uw smartphone van waar u maar wilt. Vraag ons ernaar!

Please reload

bottom of page